Brevik Blanda Kor

Gjestebok

Takk for at dere besøker hjemmesiden vår. Det er veldig hyggelig hvis dere skriver litt i gjesteboken.Klikk på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Skrevet av Kerstin Olsen, 16. des, 2010

Hei alle sangervenner i Dalen bl. kor. Takk for en hyggelig julehilsen og for et godt sammarbeide i 2010.Ønser dere også en GOD JUL OG ET GODT NYTTÅR. Vi skal jo gjøre noe sammen i 2011 også så da møttes vi igjen.Hilsen SAMKLANG.

E-post:

kerso

@liv.no

Skrevet av Grethe Løvseth, 13. des, 2010

Jeg ønsker alle korets medlemmer, og vår dyktige dirigent Cedomir, en fredelig og GOD JUL. Takk for alle fine opplevelser i året som er gått og ser fram til nye og spennende utfordringer i 2011. Vi møtes igjen onsdag 12. januar.

E-post:

grelov

@hotmail.com

Skrevet av Lise Tollefsen, 19. nov, 2010

Hei alle sammen!Takker for en fin tur til Moss.Kjempehyggelig å være sammen med dere.Gleder meg til å synge med dere igjen.Regner med at det vil skje igjen en gang :)Syns dere har en flott hjemmeside.All skryt til den.Kikker nok innom igjen:)Lykke til med julekonserten.Ha en fin adventstid alle sammen.Hilsen Lise

E-post:

lise_tollefsen

@hotmail.com

Skrevet av KerstinOlsen, 7. nov, 2010

Hei alle sangervenner i Dalen bl.kor. Takker alle for en hyggelig sangertur vi hadde til Moss. Jeg tror jeg har alle i Samklang med meg når jeg skrive disse ord, vi er en fin gjeng sammen.Ha en fin julekonsert og Adventstid. hilsen Samklang v/ Kerstin.

E-post:

kerso

@liv.no

Skrevet av Grethe Løvseth, 18. okt, 2010

Oppfordring: Kom og opplev "Vivaldi Gloria Magnificat L'estro armonico" m/solister Lars-Erik Jung og Rønnaug Flatin i Skien Kirke lørdag 13. november kl. 18. Vår dyktige Cedo dirigerer kammerkoret Con Vocale, Telemark kammerorkester og Telemark sinfonietta. Pris kr. 200,-. Dette blir en flott musikalsk opplevelse.

E-post:

grelov

@hotmail.com

Skrevet av Grethe Løvseth, 20. mai, 2010

Takk til alle dere som var med på å gjøre Goslar-turen til et minne for livet. IDOCO-stevnet var en opplevelse, og vi kan være STOLTE av oss selv. Vi følte vel at vi "leverte" 3 flotte konserter - ikke minst takket være vår dyktige dirigent Cedomir.
Dette var vår første tur sammen med SAMKLANG, håper så absolutt på at det blir flere. Vi er en flott gjeng, og vi går godt sammen. Mye gøy opplevde vi.
STOR takk til våre 2 dyktige reiseledere, Unni og Aud, som hadde lagt ned masse arbeid, både før og under reisen.

E-post:

grelov

@hotmail.com

Skrevet av Siv Sundby, 20. mai, 2010

Hei:-) Kjempefin tur vi har hatt! Håper vi i Dalen o Samklang kan dra på flere turer sammen og synge "litt" mer også,hehe,hvis Cedo orker da! Klem fra Siv, Jørn hilser og,han ble ikke skremt fra å være med på fler turer:-)

E-post:

sivsundb

@start.no

Skrevet av anne synøve løite pedersen, 19. mai, 2010

Takk for en kjempekoslig tur til Goslar. Det var en kjempefin gjeng som reiste sammen og alle så ut til å kose seg. Unni og Aud gjorde en flott jobb som reiseledere. Leverte forskjellig materiell til Laura i Samklang i dag, så det gleder jeg meg til vi får. Håper vi kan få til flere sånne fellesturer. Klem til dere alle fra anne s.

E-post:

loipe

@online.no

Skrevet av Kerstin olsen, 18. mai, 2010

Hei sangervenner i Dalen bl. kor. Må jo takke for en super tur til IDOCO stevnet i Tyskland.Vi hadde tre flotte konserter, som vi kan være stolte av takket være vår gode dirigent Cedomir. Vi er en flott gjeng som hadde mye moro sammen, gleder meg til og se bilder og høre på videoer fra turen.Takk også til våre flinke reiseledere Unni og Aud som la alt tilrette for oss. Ha en riktig god sommer alle sammen så ses vi til høsten.Hilsen SAMKLANG.

E-post:

kerso

@liv.no

Skrevet av Ingrid, 10. mai, 2010

Hei..det er SÅ bra at vi har vår egen hjemmeside. Manglet noe informasjon om Goslar-turen vår og det jeg trengte fant jeg her, supert! :-) Gleder meg veldig til turen, selvom jeg fikk baksmell på skatten så det sved :-(....men, 'tøffe' jenter fikser det også..så nå er det bare å planlegg hva som trenges med, pluss PASSET, da :-)

E-post:

ingrid-annie.bjorkheim

@edb.com

Skrevet av Kerstin Olsen, 8. mar, 2010

Takk for en fin konsert og hyggelig fest. Det var koselig med hilsen fra dere, nå gleder vi oss til IDOCO- stevne og sammarbeide med dere på sangene vi skal synge der.Sangerhilsen fra Samklang.

E-post:

kerso

@live.no

Skrevet av Grethe Løvseth, 8. mar, 2010

Mine GRATULASJONER til årets jubilanter Grete, Oddvar, Ingunn og Jorund. Jeg er stolt av dere!
Og en STOR TAKK til dere ALLE i koret som la ned en stor arbeidsinnsats før, under og etter konsert og fest lørdag 6. mars. Dere har alle vært med på å gjøre arrangementet vårt til en flott og minnerik opplevelse, både for oss selv og for våre gjestekor. Takk også til vår dyktige dirigent Cedomir og til pianist Yngvar.

E-post:

grelov

@hotmail.com

Skrevet av Grethe Løvseth, 28. feb, 2010

Oppfordring: Ta med venner og bekjente og møt opp på "Førpåskekonsert" i Gjerpen Kirke onsdag 24. mars kl. 20. Støtt opp om vår dyktige dirigent Cedomir, som der skal dirigere Norges Musikkhøgskoles Strykekvartett og kammerkoret Con Vocale. Sopranen Cecilie Rønning er solist. Pris kr. 150,-. Konserten beveger seg gjennom tid fra middelalderen og gregoriansk sang via romantiske harmonier til moderne komposisjons teknikker. Dette blir en flott musikalsk opplevelse.

E-post:

grelov

@hotmail.com

Skrevet av Randi Vollan, 2. feb, 2010

Har vært innom korets hjemmeside og lest om IDUCO kor-og musikkfestivalen i Goslar i Tyskland til våren.
Fint å ha denne muligheten til å kunne oppdatere seg etter hvert. Gleder meg til turen!
Dere som lager og oppdaterer hjemmesiden vår er flinke!

E-post:

randi_vollan

@hotmail.com

Skrevet av Grethe, 31. des, 2009

Takk til vår dirigent Cedomir og alle våre kormedlemmer for året som har gått. Et fint sangerår, med mye lærdom og utfordringer.
Ønsker dere alle et riktig GODT NYTT ÅR.
Vi møtes i januar med åpent sinn og "blanke ark" - et spennende nytt sangerår ligger foran oss.

E-post:

grelov

@hotmail.com

god pannekake gitt:-)